Gadgets

Όλα τα Περιφερειακά Εξαρτήματα για Φορητές και Desktop Συσκευές

Όλοι λίγο πολύ είμαστε tech freaks! Ειδικά όταν αγοράζουμε μια καινούρια φορητή ή desktop συσκευή, θέλουμε να την «στολίσουμε» με περιφερειακά εξαρτήματα. Για αυτό και το Gadgets & Gear σου παρέχει τα καλύτερα περιφερειακά εξαρτήματα!

Αν και εσύ είσαι tech freak και θες να ανανεώσεις τα περιφερειακά σου εξαρτήματα, το άρθρο αυτό είναι για σένα. Σου παρέχουμε μια λίστα με τα must have προϊόντα που όλοι αξίζει να έχουν.

Gamepads & Χειριστήρια

Αν είσαι gamer τότε αυτά τα περιφερειακά εξαρτήματα είναι για σένα. Με χειριστήρια εξαιρετικού σχεδιασμού και με τεχνολογία haptic feedback, θα ζήσεις ανεπανάληπτες εμπειρίες gaming. 

Ετοιμάσου για ατελείωτο gaming με ασύρματα χειριστήρια που σου δίνουν πραγματική αίσθηση του παιχνιδιού στα χέρια σου, μέσω των δονήσεων.

Όποια κίνηση και να κάνεις, θα είναι σαν να την έκανες real life. Σύνδεσε το χειριστήριο, το τιμόνι ή όποιο άλλο διαλέξεις στο PS4 ή στον υπολογιστή και ετοιμάσου για μοναδικές εμπειρίες gaming.

Keyboards

Τα keyboards είναι ένα από τα πιο απαραίτητα περιφερειακά εξαρτήματα για μια desktop συσκευή ή ακόμα και για το tablet ή το κινητό. Ειδικά για εργαζόμενους σε γραφείο, ένα πληκτρολόγιο είναι απαραίτητο. Φυσικά, είναι και το must have εξάρτημα για τους gamers.

Πληκτρολόγια ασύρματα, Bluetooth και πολλά άλλα, σε διάφορα χρώματα και με εργονομικό σχεδιασμό, θα σε βολέψουν για κάθε χρήση. Σύνδεσε το στην συσκευή σου και κάνε εύκολα και άνετα τη δουλειά σου ή παίξε με τις ώρες το αγαπημένο σου παιχνίδι. Η εμπειρία χρήσης του θα είναι μοναδική!

Mouse

Ένα mouse είναι από τα περιφερειακά εξαρτήματα που πάντα χρειάζεται, είτε έχεις υπολογιστή είτε laptop. Ειδικά για εργαζόμενους, π.χ. σχεδιαστές, που η λεπτομέρεια μετράει, δεν μπορούν να μην έχουν ένα ποντίκι που θα την εξασφαλίσει.

Για αυτό και το Gadgets & Gear διαθέτει mouse σε διάφορα σχέδια και χρώματα, εργονομικού σχεδιασμού, αλλά και gaming για την αναβάθμιση της εμπειρίας χρήσης.

Θα βρεις, επίσης, ενσύρματα και ασύρματα για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς και από απόσταση. Να ξέρεις πως θα το λατρέψεις!

MSD/ USB

Είτε έχεις υπολογιστή είτε laptop, οι θήρες USB δεν φτάνουν να συνδέσεις όλα όσα θες. Για να μπορείς να έχεις συνδεδεμένες όλες τις περιφερειακές συσκευές και περιφερειακά εξαρτήματα, χρειάζεσαι τα κατάλληλα USB Hub.

Σε αυτά θα μπορείς να έχεις συνδεδεμένες όλες σου τις συσκευές και να ζεις καλύτερη εμπειρία χρήσης του υπολογιστή σου. Επιπλέον, θα βρεις card reader type c για να περνάς απευθείας αρχεία από την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή σου. Τέλος, θα βρεις και προσαρμογέα δικτύου, αν η συσκευή σου δεν διαθέτει κάρτα WLAN για ασύρματη σύνδεση.

Ακουστικά/Handsfree

Για κάθε είδους συσκευή, τα ακουστικά και handsfree είναι η καλύτερη επιλογή σε περιφερειακά εξαρτήματα, για να ακούς απερίσπαστα τη μουσική σου. Θα βρεις ενσύρματα ή ασύρματα, headsets, ψείρες και Bluetooth για να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

Με εξελιγμένα ηχεία και μπάσο, η εμπειρία ακρόασης θα φτάσει σε άλλα επίπεδα! Επιπλέον, με ενσωματωμένο μικρόφωνο θα μπορείς να τα χρησιμοποιείς στη δουλειά ή οπουδήποτε αλλού για να μιλάς ώρες στο τηλέφωνο.

Με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα δεν έχεις παρά να διαλέξεις το αγαπημένο σου!

Ηχεία

Αγαπάς τη μουσική και θες να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτια σε υψηλά decibel χωρίς αλλοίωση του ήχου; Υπάρχει λύση! Τα Bluetooth ηχεία, που θα βρεις στη συλλογή με τα περιφερειακά εξαρτήματα του Gadgets & Gear, θα οδηγήσουν την εμπειρία ακρόασης σε άλλα level!

Σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ηχεία διαθέτουν ενισχυμένο μπάσο για να απολαμβάνεις στο έπακρο το κάθε σου τραγούδι. Σύνδεσε το αγαπημένο σου στον υπολογιστή, στο laptop ή το κινητό σου και άκου τη μουσική σου χωρίς περισπασμούς. Χρησιμοποίησέ το και σε πάρτι με την παρέα σου και περάστε φανταστικά με την απίστευτη εμπειρία ήχου που θα έχετε!

Μη το Σκέφτεσαι Άλλο!

Όπως κατάλαβες είναι must have τα περιφερειακά εξαρτήματα που σου προτείνει το Gadgets & Gear. Αυτά θα κάνουν την εμπειρία χρήσης της κινητής και desktop συσκευής σου ακόμα καλύτερη! Για να τα δεις και από κοντά, πέρνα μια βόλτα από ένα κατάστημά μας και διάλεξε τα καλύτερα για σένα.

Μπορείς επίσης να δεις αυτά και πάρα πολλά άλλα με μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μη το σκέφτεσαι άλλο και διάλεξε αυτά που σου λείπουν. Να ξέρεις πως θα τα λατρέψεις όλα!

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, παρέχουμε κάθε τι καινούριο κυκλοφορεί στον χώρο των gadgets! Βρείτε ό,τι ψάχνετε εδώ.

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Ηχεία
Αγορά
Hoverboard
Αγορά
Τσάντες Laptop
Αγορά
Το καλάθι σας
Sign in

No account yet?

Εγγραφή

Κερδίστε Έκπτωση 10% με την πρώτη σας παραγγελία!

Εγγραφείτε στην λίστα μας για να παραλάβετε το εκπτωτικό κουπόνι σας!

Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account