Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€.

Βρείτε ότι χρειάζεστε εδώ!

Keyboards

Όλα τα πληκτρολόγια λειτουργούν σε όλους τους υπολογιστές. Και όλα θα κάνουν τη βασική εργασία για την οποία τα αγοράσαμε: πληκτρολόγηση. Αντικειμενικά μιλώντας, λοιπόν, στην αγορά πληκτρολογίου για έναν υπολογιστή, δύσκολα μπορεί να πάει κάτι στραβά.

Η αγορά σε ένα πληκτρολόγιο που θα κάνουμε εξαρτάται άμεσα από τη χρήση που θέλουμε να κάνουμε στον υπολογιστή καθώς και το μέγεθός που θα θέλαμε να έχει. Τα πληκτρολόγια έχουν πάρει τα τελευταία χρόνια τον δρόμο του “gaming”, με μηχανικούς διακόπτες, RGB φωτάκια, laser. Διαθέτοντας υψηλές επιδόσεις, είναι η τέλεια λύση για gamers που αναζητούν λειτουργικότητα και ασφάλεια στον εξοπλισμό τους. Στα Gadgets n Gear θα βρείτε τα τρία βασικά μεγέθη πληκτρολογίων για να μπορέσουν να καλύψουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το full-size πληκτρολόγιο είναι ίσως το πιο αναγνωρίσιμο. Ακόμα τα tenkeyless (TKL) πληκτρολόγια όπου σε αυτά λείπει το numpad, οπότε είναι αρκετά μικρότερα από ένα full-size πληκτρολόγιο καθώς επίσης και τα πληκτρολόγια 60%, τα οποία είναι δημοφιλή κυρίως σε μια μικρότερη κοινότητα αφού σε αυτά τα πληκτρολόγια απουσιάζουν εντελώς τα F κουμπιά από πάνω, καθώς και τα home, delete, βελάκια. Έχουν δηλαδή μόνο τα γράμματα και τους αριθμούς. Παράλληλα θα βρείτε και πληκτρολόγια που λειτουργούν ασύρματα, είτε απευθείας με bluetooth, είτε με κάποιο USB dongle.Τέτοια πληκτρολόγια είναι χρήσιμα σε περιπτώσεις που θέλουμε να συνδεθούμε σε κάποιον υπολογιστή που βρίσκεται σε απόσταση.

Μην χάνεις άλλο χρόνο! Το μόνο που απομένει να κάνετε είναι να επιλέξετε σήμερα αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Κάντε τις εργασίες σας ή παίξτε άνετα τα αγαπημένα σας παιχνίδια, χωρίς προβλήματα!

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Καλέστε μας

(+30) 261 4003415

Ακολουθήστε μας

bankicons

Διεύθυνση:

Μαιζώνος 62, Πάτρα

Το Gadget and Gear σας παρέχει όλα το προϊόντα και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για όλες τις κινητές και επιτραπέζιες συσκευές σας. Μεταξύ άλλων θα βρείτε θήκες κινητών, τζαμάκια, ακουστικά, τσάντες laptop και άλλα, που θα τα λατρέψετε! Ό,τι χρειάζεστε θα το βρείτε εδώ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων TopSearch | Υποστήριξη από Nickweb

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping