Gadgets

Τι Αξεσουάρ να Επιλέξεις για το Λάπτοπ σου

Τα λάπτοπ έχουν κερδίσει την προτίμηση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού. Είναι πολύ βολικά, εύχρηστα και εύκολα να τα κουβαλάς παντού μαζί σου! Όμως, όπως όλες οι συσκευές, έτσι και τα λάπτοπ χρειάζονται κάποια περιφερειακά αξεσουάρ για να είναι ακόμα πιο εύχρηστα!

Μόλις πήρες καινούριο λάπτοπ ή θες να αναβαθμίσεις το παλιό σου με περιφερειακά αξεσουάρ; Το Gadget & Gear είναι εδώ να σου δώσει μια λίστα με τα must have αξεσουάρ, για καλύτερη εμπειρία χρήσης!

Ποντίκι

Μπορεί το touchpad του λάπτοπ σου να κάνει την ίδια δουλειά, σίγουρα όμως αν το χρειάζεσαι για gaming, ή για δουλειά ακριβείας, δεν θα σε βολέψει. Σε τέτοιες περιπτώσεις ένα ποντίκι είναι το ιδανικότερο αξεσουάρ. Θα βρεις διαθέσιμα διάφορα είδη, για να επιλέξεις το πιο βολικό ποντίκι για σένα.

Υπάρχουν ενσύρματα, ασύρματα, εργονομικού σχεδιασμού για όσους έχουν πρόβλημα στο χέρι, σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Επίλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο χέρι σου και απόλαυσε ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης!

Τσάντα λάπτοπ

Μια τσάντα λάπτοπ είναι πάντα απαραίτητη! Μαζί της θα μπορείς να έχεις το λάπτοπ σου πάντα κοντά σου, όπου και αν πας.

Είτε το παίρνεις στη δουλεία, είτε σε αναγνωστήρια, είτε σε ταξίδια, μέσα στην τσάντα θα παραμένει προστατευμένο, έτοιμο να το χρησιμοποιήσεις.

Υπάρχουν πάρα πολλά είδη και χρώματα στις τσάντες λάπτοπ, για να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει.

Υπάρχουν τσάντες backpack, σακίδια, roll top, με πολλές θήκες για να χωράει τον φορτιστή και ό,τι άλλο θες.

Ηχεία

Ανεξάρτητα από το αν το λάπτοπ σου είναι παλιάς ή καινούριας τεχνολογίας, τα ηχεία του σου στερούν την απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Ειδικά τα υψηλά decibel αλλοιώνουν την ποιότητα ήχου.

Αν λατρεύεις τη μουσική, τότε τα ηχεία είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα.

Ηχεία ασύρματα ή ενσύρματα, σε διάφορα χρώματα και σχέδια θα βρεις για να διαλέξεις τα αγαπημένα σου και να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία ήχου!

Ακουστικά

Σε συνέχεια της προηγούμενης πρότασής μας, τα ακουστικά είναι ένα επιπλέον αξεσουάρ απαραίτητο να έχεις. Όπως είπαμε και πριν, ο ήχος του λάπτοπ τείνει να αλλοιώνεται σε υψηλά decibel.

Αν είσαι σε χώρο με άλλα άτομα, σε βιβλιοθήκη ή θες να ακούς με την ησυχία σου τη μουσική σου, τα ακουστικά είναι η καλύτερη επιλογή. Τα νέα εξελιγμένα ακουστικά είναι ιδανικά να ακούς τη μουσική σου σε high quality!

Θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε ενσύρματα ή ασύρματα, ψείρες ή headsets για να επιλέξεις αυτό που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου!

Hub

Μιλώντας για περιφερειακά αξεσουάρ, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα hub. Τα λάπτοπ και ειδικά τα πιο νέας τεχνολογίας, έχουν περιορισμένο αριθμό θηρών για να συνδέσεις τα περιφερειακά σου εξαρτήματα. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να εφοδιαστείς με ένα hub. Θα βρεις hub τεσσάρων θηρών ή και παραπάνω, για να συνδέσεις όσα εξαρτήματα επιθυμείς και να έχεις ακόμα καλύτερη εμπειρία χρήσης!

Βάση λάπτοπ

Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό περιφερειακό αξεσουάρ είναι μια βάση για το λάπτοπ σου. Με αυτή αποφεύγεις πιθανότητες υπερθέρμανσής του. Τοποθετώντας το λάπτοπ σε ένα stand αποφεύγεις όχι μόνο την υπερθέρμανση αλλά και την εισχώρηση σκόνης που θα κάνει κακό στο λάπτοπ σου. Η βάση το κρατάει όρθιο και έτσι σε στιγμές υπερφόρτωσης του λάπτοπ λόγω π.χ. gaming δεν θα ακουμπάει σε κάποιο ύφασμα. Έτσι, δεν θα ανεβάζει θερμοκρασία, κάτι που μπορεί να μειώσει τις επιδώσεις του λόγω υπερθέρμανσης.

Μη το σκέφτεσαι άλλο!

Όπως κατάλαβες, αυτά τα 5+1 βασικά αξεσουάρ θα πάνε την εμπειρία χρήσης σε άλλο level! Έλα σήμερα σε ένα κατάστημα Gadgets & Gear και εφοδιάσου με όσα αξεσουάρ σου λείπουν.

Μπορείς να περιηγηθείς μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας με περιφερειακά αξεσουάρ και όχι μόνο, που θα αναβαθμίσουν την κάθε σου συσκευή! Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, παρέχουμε κάθε τι καινούριο κυκλοφορεί στον χώρο των gadgets! Βρείτε ό,τι ψάχνετε εδώ.

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Ηχεία
Αγορά
Hoverboard
Αγορά
Τσάντες Laptop
Αγορά
Το καλάθι σας
Sign in

No account yet?

Εγγραφή

Κερδίστε Έκπτωση 10% με την πρώτη σας παραγγελία!

Εγγραφείτε στην λίστα μας για να παραλάβετε το εκπτωτικό κουπόνι σας!

Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account