Gadgets

Ποια Είναι τα Κατάλληλα Ακουστικά για Εσένα

Τα ακουστικά είναι αυτά που χρησιμοποιούμε περισσότερο στην καθημερινότητά μας. Είτε λατρεύουμε τη μουσική είτε, λόγω δουλειάς, μιλάμε συνεχώς στο κινητό, τα ακουστικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.

Πλέον, υπάρχουν διάφορα είδη ακουστικών, το καθένα για ξεχωριστό σκοπό. Θέλεις να ανανεώσεις τα ακουστικά σου, αλλά δεν έχεις αποφασίσει τι να επιλέξεις;

Στο παρόν άρθρο θα σου αναφέρουμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις την καλύτερη επιλογή, που θα σου χαρίσει εκπληκτική εμπειρία ήχου!

Ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά;

Πριν μιλήσουμε για τις κατηγορίες των ακουστικών, ας μιλήσουμε για τα χαρακτηριστικά των ασύρματων και ενσύρματων ακουστικών.

Ασύρματα ακουστικά

Στα θετικά των ασύρματων ακουστικών ανήκει η πλήρης ελευθερία κινήσεων, χωρίς μπλέξιμο των καλωδίων.

Ειδικά τα ασύρματα ακουστικά νέας τεχνολογίας, έχουν μικρές απώλειες ήχου, ενώ εξουδετερώνουν τους εξωτερικούς θορύβους. Οπότε απολαμβάνεις υψηλής ποιότητας ήχο.

Στα αρνητικά τους ανήκει η διαρκής ανάγκη για φόρτιση, προκειμένου να λειτουργούν. Επίσης, πολλές φορές η σύνδεση παρουσιάζει αστάθεια κάτι που επηρεάζει την ακουστική εμπειρία.

Ενσύρματα ακουστικά

Στα θετικά των ενσύρματων ακουστικών ανήκει η υψηλής ποιότητας μετάδοση ήχου, με μικρές απώλειες ήχου. Είναι ελαφριά και λειτουργούν διαρκώς, χωρίς να χρειάζονται φόρτιση.

Μπορούν να συνδεθούν με κάθε συσκευή και δεν χρειάζονται συνδεσιμότητα Bluetooth.

Το μειονέκτημά τους είναι ο περιορισμός στην κίνηση, ανάλογα πάντα με το μήκος του καλωδίου.

Τύποι ακουστικών

Αφού, λοιπόν, έγιναν σαφείς οι διαφορές ενσύρματων και ασύρματων ακουστικών, ας μιλήσουμε για τους διάφορους τύπους ακουστικών.

Μεγάλα ακουστικά κεφαλής

Χαρακτηριστικό τους είναι το μεγάλο μέγεθός τους, αλλά και η εκπληκτική εμπειρία ήχου που παρέχουν στους χρήστες. Και εδώ τα χωρίζουμε σε δύο κατηγορίες, τα on ear και τα over ear. Τα on ear ακουστικά διαθέτουν μαξιλαράκι που καλύπτει το αυτί, ενώ τα over ear αγκαλιάζουν ολόκληρο το αυτί. Παρέχουν εκπληκτική ποιότητα ήχου, αλλά με την πολύωρη χρήση μπορούν να γίνουν κουραστικά.

Ακουστικά Headsets

Για τους λάτρεις του gaming, τα ακουστικά headsets είναι η καλύτερη επιλογή. Χαρίζουν εκπληκτική εμπειρία ήχου κατά τη χρήση τους. Είναι ιδανικά για σύνδεση σε desktop συσκευές, ενώ διαθέτουν και μικρόφωνο για να βρίσκεσαι σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους συμπαίχτες ή τους αντιπάλους. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και για να μιλάς στο τηλέφωνο, αλλά λόγω μεγέθους δεν είναι πολύ βολικά για εξωτερική χρήση.

Ακουστικά ψείρες

Τα ακουστικά ψείρες είναι αυτά που μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Είναι ενσύρματα ακουστικά, που μπαίνουν στο αυτί. Είναι ελαφριά και τα διακρίνουμε σε earbuds και in ear. Και τα δυο προσφέρουν υπέροχη εμπειρία χρήσης και είναι ιδανικά για να ακούς μουσική ή να μιλάς στο τηλέφωνο (αν διαθέτουν μικρόφωνο). Μπορείς να τα χρησιμοποιείς παντού, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Ακουστικά Airpods

Τα ακουστικά airpods είναι οι ασύρματες ψείρες. Ανάλογα το μοντέλο, παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο. Είναι ιδανικά να ακούς μουσική ή να μιλάς στο τηλέφωνο με πλήρη ελευθερία κινήσεων. Όμως, όπως όλα τα ασύρματα ακουστικά, έτσι και αυτά χρειάζονται συχνή φόρτιση για να συνεχίσουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας ήχο στους χρήστες.

Επίλεξε το καλύτερο για σένα!

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου υπάρχει μια μεγάλη επιλογή σε ακουστικά που θα τις καλύψουν πλήρως. Στο Gadgets & Gear θα βρεις μια μεγάλη συλλογή για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει. Έλα στο φυσικό μας κατάστημα ή μπες στο e-shop μας και βρες μια ποικιλία σε χρώματα και χαρακτηριστικά και επίλεξε αυτό που καλύπτει τα γούστα σου!

Εκτός από ακουστικά, θα βρεις μια μεγάλη γκάμα σε gadgets και αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν τις κινητές και desktop συσκευές σου. Ετοιμάσου να ζήσεις μια ακόμα καλύτερη εμπειρία gaming και μουσικής με τα προϊόντα που παρέχουμε!

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, παρέχουμε κάθε τι καινούριο κυκλοφορεί στον χώρο των gadgets! Βρείτε ό,τι ψάχνετε εδώ.

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Ηχεία
Αγορά
Hoverboard
Αγορά
Τσάντες Laptop
Αγορά
Το καλάθι σας
Sign in

No account yet?

Εγγραφή

Κερδίστε Έκπτωση 10% με την πρώτη σας παραγγελία!

Εγγραφείτε στην λίστα μας για να παραλάβετε το εκπτωτικό κουπόνι σας!

Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account