Gadgets

Τα Καλύτερα Αξεσουάρ για το Καινούριο σου Κινητό

Πήρατε καινούριο κινητό; Τι καλύτερο από το να το συνδυάσετε με τα καλύτερα gadgets και αξεσουάρ για καλύτερη εμπειρία χρήσης! Δεν ξέρετε, όμως, ποια είναι τα καλύτερα αξεσουάρ για να διαλέξετε; Παρακάτω σας δίνουμε συμβουλές για τα καλύτερα αξεσουάρ, που θα βρείτε στο Gadgets & Gear, για να διαλέξετε.

Τζαμάκια Κινητών

Τζαμάκι

Ίσως ένα από τα πιο must have αξεσουάρ κινητών. Η εύθραυστη οθόνη ενός κινητού -πόσο μάλλον ενός καινούριου- να προστατεύεται από κάποιο τζαμάκι. Σε κάποια πτώση είναι ιδανικό να διατηρήσει την ακεραιότητα της οθόνης χωρίς να πάθει κάποια ζημιά το κινητό σας. Επειδή η αλλαγή οθόνης σημαίνει μεγάλο έξοδο, προστατεύστε το κινητό σας με το κατάλληλο τζαμάκι. Επιλέξτε το κατάλληλο τζαμάκι ανάλογα τις ίντσες της οθόνης του κινητού σας και προστατέψτε το από ανεπιθύμητες φθορές και γρατσουνιές.

Θήκες Κινητών

Θήκη

Τζαμάκι και θήκη πάνε μαζί, όταν πρόκειται για ένα κινητό. Η θήκη κινητού είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ μετά το τζαμάκι. Χαρίζει μεγάλη προστασία από πτώσεις και άλλες φθορές που μπορούν να προκληθούν. Παράλληλα, όμως, είναι και ένας πολύ καλός τρόπος διακόσμησης του κινητού. Υπάρχουν θήκες με μπροστινή πόρτα για μέγιστη ασφάλεια της οθόνης, αλλά και με διάφορα μοτίβα, που εκφράζουν τον καθένα. Υπάρχουν θήκες για διάφορα μοντέλα κινητών να επιλέξετε ανάλογα το μοντέλο που είναι το κινητό σας. Αν είναι διαφορετικό μοντέλο το κινητό σας, ελέγξετε τη συμβατότητά του με κάποια από τις θήκες. Δώστε το προσωπικό σας στιλ και προστατέψτε το κινητό σας με την αγαπημένη σας θήκη.

Ακουστικά

Ακουστικά

Για τους λάτρεις της μουσικής τα ακουστικά είναι απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε στιγμή. Ακουστικά ενσύρματα, με Bluetooth, airpods, είναι οι καλύτερες επιλογές. Με τις καινούριες ιδιότητες που έχουν πια, μπορείτε να απομονώσετε τους εξωτερικούς ήχους και να συνεχίσετε απερίσπαστοι να ακούτε τη μουσική σας. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε ή να δουλέψετε ενεργοποιώντας αυτή τη λειτουργία. Επιπλέον, τα ακουστικά διαθέτουν υψηλής ποιότητας μπάσο και ήχο που θα σας πορώσει στο άκουσμα των αγαπημένων σας τραγουδιών. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και στις απαιτήσεις που έχετε και χαρείτε τη μουσική όπου και αν βρίσκεστε.

Ακουστικά Κινητών
Power Bank

Power Bank

Η μπαταρία των smartphones, ανάλογα και τη χρήση, δύσκολα κρατάει πάνω από μια, μιάμιση μέρα. Για να μη μείνει το κινητό σας στιγμή από μπαταρία, το power bank είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ. Μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα, ακόμα και στην τσέπη για να φορτίζετε το κινητό όποτε έχει ανάγκη. Φορτίστε το και χρησιμοποιήστε το όποτε το χρειάζεστε. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να φορτίσετε και άλλες συσκευές, όπως MP3-MP4 players, φωτογραφικές μηχανές και άλλα. Φορτίστε το και ετοιμαστείτε για ξέγνοιαστες εξορμήσεις χωρίς να σκεφτείτε στιγμή ότι το κινητό σας θα μείνει χωρίς μπαταρία!

Αξεσουάρ για κάθε κινητό

Αυτά είναι κάποια από τα διάφορα αξεσουάρ που κάθε χρήστης smartphone πρέπει να έχει για να απογειώσει την εμπειρία χρήσης. Μη δεσμεύεστε με τίποτα χαμηλότερης ποιότητας από αυτή που αξίζει το κινητό σας τηλέφωνο. Στο Gadgets and Gear θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή σε αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων και όχι μόνο για να επιλέξετε. Επισκεφτείτε ένα από τα φυσικά καταστήματά ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, περιηγηθείτε μέσα στις πολλές κατηγορίες και επιλέξτε τα καλύτερα για εσάς.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας, παρέχουμε κάθε τι καινούριο κυκλοφορεί στον χώρο των gadgets! Βρείτε ό,τι ψάχνετε εδώ.

Δημοφιλείς Κατηγορίες

Ηχεία
Αγορά
Hoverboard
Αγορά
Τσάντες Laptop
Αγορά
Το καλάθι σας
Sign in

No account yet?

Εγγραφή

Κερδίστε Έκπτωση 10% με την πρώτη σας παραγγελία!

Εγγραφείτε στην λίστα μας για να παραλάβετε το εκπτωτικό κουπόνι σας!

Θα χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί ΑΠΟΔΟΧΗ, συναινείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies.
Shop
Wishlist
0 items Cart
My account