Θήκες για iPhone 14 Pro

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Η θήκη του Gadgets & Gear είναι κατασκευασμένη για να εφαρμόζει τέλεια στο iPhone 14 Pro και να το προστατεύει χωρίς να προσθέτει επιπλέον όγκο στη συσκευή! Κατασκευασμένη από TPU,σιλικόνη ή πλαστικό είναι αρκετά λεπτή ώστε να μην αλλοιώνεται καθόλου η αρχική εμφάνιση του αγαπημένου σας smartphone. Προστατεύει το κινητό από γρατζουνιές, φθορές, πτώσεις ή χτυπήματα που μπορούν να προκληθούν από την καθημερινή χρήση. Μοντέρνα και ξεχωριστά κομμάτια όλα διαθέσιμα για εσένα!

Θήκη με Πράσινες Καρδιές 14 Pro

8,00 
Η υπέροχη Θήκη με Πράσινες Καρδιές 14 Pro   δημιουργεί μια ζωντανή και ευχάριστη εικόνα για να την έχετε παντού μαζί σας !

Θήκη με Νεκροκεφαλή 14 Pro

8,00 
H θήκη back cover με νεκροκεφαλή 14 Pro  είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια μοναδική και πρωτότυπη εμφάνιση για το κινητό τους.

Θήκη Μαύρη Princess 14 Pro

8,00 
Η Θήκη Μαύρη Princess 14 Pro είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν στυλ και προστασία για το κινητό τους, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να παραμείνουν πιστοί στο προσωπικό τους στυλ και αισθητική.

Θήκη Μαύρη Μωβ με τον Naruto 14 Pro

8,00 
Εκφράστε το πάθος σας για το αγαπημένο σας anime και δώστε στο κινητό σας μια μοναδική και διασκεδαστική εμφάνιση.

Θήκη Κινητού Κύβος Ρούμπικ 14 Pro

8,00 
Η θήκη Κινητού Κύβος του Ρούμπικ 14 Pro είναι μια διασκεδαστική, πρακτική και μοναδική επιλογή για να προστατεύετε το κινητό σας και να εκφράζετε το πάθος σας για αυτόν τον διάσημο παζλ .

Θήκη Άσπρη με Σχέδιο Κάκτο 14 Pro

8,00 
Αυτή η καλαίσθητη Θήκη Άσπρη με Σχέδιο Κάκτο 14 Pro  προσφέρει συγχρόνως προστασία και στυλ, κάνοντας το τέλειο αξεσουάρ για το κινητό σας.