Φορτιστές Αυτοκινήτου

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Φόρτισε το smartphone και το tablet σου, για το ταξίδι, την εκδρομή με φορτιστή αυτοκινήτου που θα βρεις στα Gadgets n Gear. Πλέον οι φορτιστές έχουν αναβαθμιστεί για την διευκόλυνσή σου, κατά την διάρκεια μιας διαδρομής.

Θα βρεις φορτιστές αυτοκινήτου που παίζουν μουσική και φορτίζουν τις συσκευές σου. Παράλληλα, μπορείς να απαντάς σε κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού και να απολαμβάνεις ραδιοφωνική μουσική. Επιπλέον, διαθέτουν παραπάνω από μια θύρα φόρτισης USB που καλύπτουν συσκευές όπως smartphones, tablet, κάμερες, ηχεία και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα εγγυόνται προστασία από βραχυκύκλωμα και αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση υπερφόρτωσης.

Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, ελαφρύ και μικρό μέγεθος. Επίλεξε τον ιδανικό που θα σου λύσει οριστικά το πρόβλημα της φόρτισης των συσκευών σου. Κάνε τα ταξίδια σου αμέριμνα, με την “βοήθεια” του G&G!

Φορτιστής Αναπτήρα B104 Αυτοκινήτου 40W 3A

10,00 
Για να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Φορτιστής Αναπτήρα B101b Αυτοκινήτου 3A

5,00 
Για να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Φορτιστής Αναπτήρα B103 Αυτοκινήτου 40W 4A

10,00 
Για να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

Transmitter Αυτοκινήτου Talk Focus BT92 Hands Free Car Kit

33,00 
Οδηγήστε με ασφάλεια ακούγοντας τη μουσική σας και φορτίστε το smartphone σας, χάρη στις δυνατότητες που σας παρέχει το transmitter αυτοκινήτου talk focus BT92 hands free car kit!

FM Transmitter Αυτοκινήτου G11

10,00 
Οδηγήστε με ασφάλεια ακούγοντας τη μουσική σας από οποιοδήποτε στερεοφωνικό αυτοκινήτου και φορτίστε το smartphone σας, με το FM Transmitter αυτοκινήτου G11.