Φορτιστές Αυτοκινήτου

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Φόρτισε το smartphone και το tablet σου, για το ταξίδι, την εκδρομή με φορτιστή αυτοκινήτου που θα βρεις στα Gadgets n Gear. Πλέον οι φορτιστές έχουν αναβαθμιστεί για την διευκόλυνσή σου, κατά την διάρκεια μιας διαδρομής.

Θα βρεις φορτιστές αυτοκινήτου που παίζουν μουσική και φορτίζουν τις συσκευές σου. Παράλληλα, μπορείς να απαντάς σε κλήσεις με το πάτημα ενός κουμπιού και να απολαμβάνεις ραδιοφωνική μουσική. Επιπλέον, διαθέτουν παραπάνω από μια θύρα φόρτισης USB που καλύπτουν συσκευές όπως smartphones, tablet, κάμερες, ηχεία και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα εγγυόνται προστασία από βραχυκύκλωμα και αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση υπερφόρτωσης.

Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, ελαφρύ και μικρό μέγεθος. Επίλεξε τον ιδανικό που θα σου λύσει οριστικά το πρόβλημα της φόρτισης των συσκευών σου. Κάνε τα ταξίδια σου αμέριμνα, με την “βοήθεια” του G&G!

FM Transmitter Αυτοκινήτου G11

10,00 
Οδηγήστε με ασφάλεια ακούγοντας τη μουσική σας από οποιοδήποτε στερεοφωνικό αυτοκινήτου και φορτίστε το smartphone σας, με το FM Transmitter αυτοκινήτου G11.

Φορτιστής Αυτοκινήτου Hands free BC49AQ

28,00 
Οδηγήστε με ασφάλεια μιλώντας στο τηλέφωνο ή ακούγοντας μουσική, χάρη στα οφέλη που σας παρέχει ο φορτιστής αυτοκινήτου Hands free BC49AQ!

Φορτιστής Αυτοκινήτου BC53 [5V2.4A]

32,00 
Οδηγήστε με ασφάλεια μιλώντας στο τηλέφωνο ή ακούγοντας μουσική, χάρη στα οφέλη που σας παρέχει ο φορτιστής αυτοκινήτου BC53!

Transmitter Αυτοκινήτου Talk Focus BT92 Hands Free Car Kit

33,00 
Οδηγήστε με ασφάλεια ακούγοντας τη μουσική σας και φορτίστε το smartphone σας, χάρη στις δυνατότητες που σας παρέχει το transmitter αυτοκινήτου talk focus BT92 hands free car kit!