Ασύρματοι Φορτιστές

Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Θες να φορτίζεις έξυπνα, γρήγορα και στιλάτα τις συσκευές σου στο γραφείο και το σπίτι; Κάνε τώρα δικό σου τον ασύρματο φορτιστή από τα Gadgets and Gear. Αναβάθμισε τον τρόπο της φόρτισης των συσκευών σου, με το νέο ασύρματο φορτιστή.

Απλά ακούμπησε το smartphone σου ή τα buds ακουστικά σου και απολαύστε τα οφέλη της ταχείας φόρτισης. Δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τη θήκη του smartphone σου κατά τη διάρκεια της φόρτισης καθώς φορτίζει ακόμα και με αυτή. Χρησιμοποιεί χρώματα για να σε ενημερώσει για την κατάσταση φόρτισης, ενώ χαμηλώνει τον φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, δεν σε ενοχλεί ούτε διακόπτει τον ύπνο σου. Είναι συμβατός με συσκευές android και apple, έτσι ώστε να μπορείς εύκολα να φορτίσεις το smartphone σου ή τα αγαπημένα σου ακουστικά. Η βάση του είναι αντιολισθητική και έτσι κρατάει τη συσκευή που φορτίζεις σταθερά στη θέση της.

Προσφέρει τη βέλτιστη ασύρματη φόρτιση οποιουδήποτε smartphone συμβατού με το πρότυπο Qi. Αυτή η υψηλότερη ισχύς προσφέρει ταχύτερη φόρτιση από τους εργοστασιακούς φορτιστές τοίχου, που συνοδεύουν τα smartphones. Παράλληλα οι εξαιρετικές αντιστάσεις που βρίσκονται μέσα στον ασύρματο φορτιστή ελαχιστοποιούν τις παρεμβολές, εξασφαλίζοντας την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μην το καθυστερείς άλλο. Ώρα για αγορές!

Ασύρματος Φορτιστής 3A

12,00 
Ζήσε την εμπειρία φόρτισης του μέλλοντος, με τον ασύρματο λευκό φορτιστή!

LDX Led Λάμπα Γραφείου με Φόρτιση

22,00 
Φωτίστε το σπίτι σας με αυτό το κομψό επιτραπέζιο φωτιστικό LED με ασύρματη φόρτιση και ρυθμιζόμενο σχέδιο!

Ηχείο Bluetooth 3in1 Wireless Charger με Ραδιόφωνο Λευκό

28,00 
Το φορητό bluetooth ηχείο , περιέχει εσωτερικά δύο full-range ηχεία για απίστευτο στερεοφωνικό ήχο.
Ασύρματος Φορτιστής και Ηχείο Bluetooth
Black
White

Ασύρματος Φορτιστής και Ηχείο Bluetooth S12

32,00 
Ασύρματος Φορτιστής και Ηχείο Bluetooth: Η Συνάντηση της Άνεσης και της Υψηλής Ποιότητας Ήχου!

K22T 3 σε 1 : Ψηφιακό Ρολόι – Ασύρματος Φορτιστής – Νυχτερινός Φωτισμός

40,00 
*Τρία σε ένα: Ρολόι και ξυπνητήρι + Ασύρματη φόρτιση + Φως νύχτας *Γρήγορη φόρτιση 15W υψηλής ισχύος, έξυπνη φόρτιση *Συμβατό